FORECAST

 

 

 

Forecast, Marca i Moda
Hem recorregut un llarg camí. Viscut experiències que es reflecteixen a la nostra forma de fer moda. Aquest és el resultat del nostre viatge, una marca en constant evolució. Un projecte convertit en una realitat, que des de la seva aparició, ha crescut fins a construir amb cada nova col•lecció un total look per home. Una marca que va més enllà dels seus límits, per a ser una forma d'entendre la vida. Historia: Forecast des de 1991. 
Mirar enrere sempre ens ajuda a posar en valor el present. Des de que va començar la seva activitat l'any 1991, Forecast s'ha construït com una marca amb personalitat pròpia, per mitjà d'un producte amb alts estàndards de qualitat, assequible i disseny a un preu atractiu. Capaç de cobrir les necessitats i exigències de cadascun dels seus clients, les seves creacions s'inspiren  en el caràcter del home actual, donant lloc a un estil molt versàtil, concebut per a que el seu públic es pugui sentir bé en cada moment i sempre en base a les últimes tendències del panorama de la moda internacional. 
Sabem que cada persona té la seva pròpia història, la seva pròpia veu. A Forecast volem vestir-les totes amb el caràcter i autenticitat d'una marca que és fidel i respectuosa amb si mateixa.
La firma de moda masculina ens presenta la seva nova col•lecció
Tardor/Hivern 2016 a través d'una campanya plena de matisos.
No és casual que les quatre tendències que donen forma a la col•lecció tardor/hivern 2016 de Forecast ens parlin de nous territoris. I no ho és perquè la marca continua explorant els límits d'una forma pròpia d'entendre la moda masculina. Un viatge que es va iniciar uns anys enrere i que gradualment s’ha anat perfeccionant en una evolució on els valors de la firma es mantenen sempre intactes.
Dos homes. Dos viatges. La neu com llenç en blanc, un paisatge d’alta muntanya, que es resisteix a ser domesticat per l’home, es transforma en l’escenari perfecte per presentar la nova proposta de la marca. Artic Tale, Play Room, Graphic Lane i Folk Land, quatre conceptes que estructuren una col•lecció en les quals Forecast explora les seves arrels. 
ARTIC TALE
Pocs  paisatges són capaços de conjugar harmonia i aventura com una plana àrtica. Una sensació d’equilibri que es transmet a Artic Tale, on la llana mostra la seva versatilitat al donar forma a entallades americanes o lleugers jerseis. Una tendència que ofereix una concepció elegant i idealitzada d’un home aventurer, amb importància de la peça exterior, i que busca el contrast amb un total look construït a través d’una escala d’ infinites tonalitats grises. 
 Presencia d’estampats geomètrics contemporanis i clàssics, com el quadre Princep de Gales on apareixen armilles i americanes. 
PLAY ROOM
La ciutat com una gran sala de jocs. Una proposta de caràcter urbà que ofereix una interpretació més relaxada de la moda, a on els texans, la pell, la llana i el punt: articulen un total look casual. Tonalitats malva i blaves predominen en una gama cromàtica que es recolza en altres colors per oferir una visió desenfada. Estampats alpins i ganxet ocupen un segon pla a Play Room, on la peça exterior torna a ser protagonista amb armilles, jaquetes de pell amb tall motorista o abrics tres quarts. 
GRAPHIC LANE
Línies simples i depurades dibuixen americanes de tres butxaques, tall entallat i solapa estreta: peces confeccionades amb teixits amb estructura, lleugers i càlids. Una tendència que presenta una paleta de colors continguda amb tocs mostassa i bordeus. Importància d’accessoris i complements per rematar un total look que busca una elegància amb caràcter, que presenta una visió contemporània de l’home. Armilles, peces de punt i camises, guanyen importància en les capes interiors d’una proposta on els texans i pantalons aporten un punt d’informalitat.
FOLK LAND
Colors càlids per combatre el fred. Llanes suaus i lleugeres en una tendència on el jersei es converteixen en una peça versàtil capaç d’encaixar en tot tipus de situacions. Folk Land ens proposa un viatge al cor de l’hivern amb una reinterpretació actual de la peça exterior clàssica. Al voltant de jaquetes i abrics embuatat  es construeixen looks amb personalitat. Els texans i el xinès, amb tons terra, es converteixen en el millor aliat d’un home segur de si mateix, que afronta amb intensitat cada aspecte de la vida. 

 

685446031

© The Style Outlets 2018