LA CASA DEI SOGNI

Articles i complements per la llar.

LA CASA DEI SOGNI interpreta i valora la missiò empresarial, acollint als clients com a casa seva: l’organitzaciò de l’espai amb una selecciò de llums, fragàncies i complements per  la llar, tot condueix a una evocaciò emotiva de diversos ambients domèstics, per acompanyar al visitant a una ruta de compra, experiència e imnovatiu.

Particularment seleccionen la variaciò de mercaderies: una sabia selecciò de roba per la llar de les marques de lux dintre d’aquest grup, en predomini Made in Italy, contextualitzat per complements i objectes mobiliaris que proposen la més moderna i representativa tendència living total. L’Efecte? Concepte de botiga fascinant i irresistible.

Caleffi La Casa Dei Sogni: des de l’habitaciò al quart de bany, des de el salo a l’habitaciò dels nens, Caleffi esprem un nou mòn, desenvolupat i fora dels esquemes de viure la llar i el temps lliure.

Fundada en 1962 por Camilo Caleffi, l’empresa representa avui una referencia de la producciò Made in Italy en el segment home fashion és un punt de referència per a tots els millors negocis de roba per a la llar. Atenciò en els detalls, materials preciosos i disseny refinat fan de Caleffi, el millor interpret del concepte de l’elegància comptemporanea en la creaciò de productes tèxtils per la llar, que mes que un objecte, poden ser considerats verdaderes i pròpies expressions  d’estils de vida.

© The Style Outlets 2018