Aconsegueix un 10% de descompte extra amb la nostra Personal Shopper. Servei gratuït.

ROCKPORT

ROCKPORT
933483703

Show floor plan

.

Sovint ens diuen 'Pensa de peu' però rarament 'Pensa en els teus peus'. En Rockport fem les dues coses. Examinem cada col•lecció i detalls de les nostres sabates, des del primer dibuix fins al producte final. 

Ens dediquem a alguna cosa mes que l'estètica i el nostre compromís es dirigeix cap a la innovació. Passem incomptables hores dedicant-nos a cada detall perquè no es tracta de nosaltres o de les sabates,  es tracta de tu mateix. Durant anys hem caminat al costat de la gent que calça les nostres sabates, intentant conèixer les seves il•lusions, els seus somnis i necessitats. Ni dues persones són iguals, ni dos passos són iguals. Ni tan sols dos dies són iguals. Mai hi haurà una solució per a cada un. Altres pot ser que no vegin aquesta realitat, però a nosaltres ens impulsa a crear i descobrir que mes podem fer i oferir. Perquè si un no intenta aconseguir-ho tot per si mateix i pels altres, mai s'haurà sentit realitzat.

La recerca sempre crearà tendències i la generositat d'esperit sempre arribarà més lluny que la mediocritat. La vida és un viatge increïble ple d'aventures i gents amb qui viure-les.

Afortunadament tenim les sabates per caminar el camí.