Arriba en 15min des de Sants Estació amb R2 i R2 Sud o amb el nostre Shuttle

SKECHERS

SKECHERS
935413705

Show floor plan

.

SKECHERS USA, Inc. fou fundada per Robert Greenberg i el seu fill, l'any 1992. Es una marca líder mundial que disenya, fabrica i distribueix una àmplia gama de calçat casual, esportiu i de tendència per a tota la familia. Amb una facturació superior als 3 bilions de dòlars, l'èxit de SKECHERS resideix en els seus treballadors, en l'alta varietat i qualitat dels seus productes, en la diversificació dels canals de distribució nacionals e internacionals i en la vanguardia de les seves creacions publicitàries per Print, Online i Televisió.
Amb més de 3000 models cada temporada, SKECHERS satisfà les necessitats de tots els consumidors: home, dona i nen. Desde la seva creació, l'empresa mica en mica ha anat introduint noves categories i noves divisions de producte, fins a arribar a ser el que és avui dia. Desde fa tres anys, la marca s'ha centrat en el sector de fitness i calçat tècnic i deportiu, convertint-se en la segona marca de calçat deportiu més venuda als EE.UU. i la cinquena a nivell mundial.
A nivell internacional, SKECHERS comercialitza els seus productes a establiments especialitzats a través de les seves ,12 filials a Canadà, Regne Unit, Irlanda, França, Espanya, Portugal, Italia, Suïssa, Austria, Benelux, Brasil i Chile, així com aliances a Xina, Hong Kong, Malasia, Singapur i Tailandia. SKECHERS també compte amb una extensa red de distribuidors mundials que venen els seus productes a més de 160 paisos, y actualment compte amb més de 1600 botigues localitzades a les principales ciutats de tot el món.