Aconsegueix un 10% de descompte extra amb la nostra Personal Shopper. Servei gratuït.

SKECHERS

SKECHERS
935413705

Show floor plan

.

Líder mundial en la indústria del calçat tècnic i lifestile amb una facturació de 3 bilions de dòlars, Skechers USA, Inc dissenya, desenvolupa i comercialitza més de 3.000 models d'home, dona i nen. L'èxit d'Skechers és fruit dels seus empleats, gran qualitat, varietat de productes, diversitat de canals de distribució tant locals com internacionals, i una estratègia de màrqueting enfocada al multi canal. La companyia disposa de 2 tipus diferents de calçat: una divisió lifestyle i una de calçat tècnic. A través d'acords de llicències, la companyia també ofereix peces de vestir, bosses, ulleres, joguines i altres productes.

Les col·leccions de Skechers compten amb celebrities que exerceixen d'imatge; com l'artista multi platí Meghan Trainor, la model i actriu Kelly Brook, la personalitat televisiva Brooke Burke-Charvet, i llegendes de l'esport com Sugar Ray Leonard, Ozzie Smith i Howie Long. A més, el campió de marató i guanyador de la Marató de Boston Meb Keflezighi, la corredora d'èlit Kara Goucher, i golfistes professionals com Matt Kuchar, Brooke Henderson, Belén Mozo, Colin Montgomeire i Billy Andrade, representen la línia Skechers Performance.

La companyia ven el seu calçat en grans magatzems i botigues independents, així com en les més de 1.710 botigues pròpies Skechers i a través d'internet a skechers.com. Més enllà dels Estats Units, els productes Skechers estan disponibles en més de 160 països i territoris a través d'una xarxa internacional de subsidiaris a Canadà, Brasil, Xile, Japó i 27 països a Europa central, de l'est i oest; aliances d'empreses a Àsia i Israel; i distribuïdors arreu del món.

Amb les seves oficines centrals a Manhattan Beach, Califòrnia, Skechers cotitza a la borsa de Nova York sota el símbol SKX.