Wi-Fi Gratis

Pots gaudir de connexió Wi-fi mentre gaudeixes el teu dia de compres. La xarxa és accessible des de tot el recinte, sense limitacions de temps i totalment gratuïta.

Compra còmoda

Gaudeix còmodament de la teva jornada de compres sense preocupar-te de carregar amb les teves bosses, maletes o altres pertinences. Nosaltres te les guardem i te les retornem al final de la teva visita.

Pregunta per aquest servei a la Oficina d’Informació del centre, junt a la Oficina d’ Informació Turística. 

Parking gratuït

Per a que la visita sigui encara més fàcil i còmoda, el nostre centre Viladecans The Style Outlets disposa d'aparcament gratuït a disposició de tots els nostres clients.

Targeta Regal

Fer un regal mai ha sigut tan fàcil: gaudeix de la Shopping Card de Viladecans The Style Outlets. Carrega-la al nostre punt d'informació i gasta-la a qualsevol de les botigues del centre.

Punt d’informació | Oficina d’informació Turística

Al punt d'informació del centre, els nostres clients poden demanar informació sobre Viladecans The Style Outlets, tramitar la Style Card i demanar enviaments a domicili.

Visita la Oficina d’Informació Turística de Viladecans The Style Outlets, on el nostre personal multilingüe podrà assessorar-te sobre la teva visita a Barcelona i rodalies. 
Hi trobaràs també pantalles interactives amb informació turística de Catalunya, i t’ajudarem a planificar les visites donant-te tota la informació necessària sobre els punts d’interès turístic. 

Devolució de l'IVA

A Viladecans The Style Outlets comptem amb un servei únic, en el mateix centre els clients procedents de fora de la Unió Europea poden obtenir la devolució de l'IVA de les seves compres de manera immediata.

Àrea Infantil

A Viladecans The Style Outlets volem que els nostres clients gaudeixin de l'experiència al nostre centre en família , per això, disposem d'una zona habilitada per a la diversió i entreteniment dels més petits de la família.

Click & Collect

Sense temps per anar a comprar? A The Style Outlets pensem en tu i en el teu temps. Per això, hem implementat un nou servei gratuït de Click & Collect amb el qual podràs realitzar la teva compra on i quan vulguis, de la resta ens ocupem nosaltres. Prepararem la comanda i t'enviarem un email perquè puguis venir a recollir-la sense pagar despeses d'enviament.

Com funciona?

1- Entra a la nostra e-Shop i tria el producte / es que més t'agradi / n.

2- Omple el formulari i segueix els passos per completar la compra.

3- Selecciona el centre Viladecans The Style Outlets.

4- Rebràs un correu per confirmar-te que hem rebut la teva comanda correctament.

5- T'enviarem un altre correu per informar-te que ja està la comanda en el centre que has triat. Podràs anar a recollir-lo en els propers 7 dies des que rebis aquest email.

El lloc de recollida se situa al Punt d'Informació en horari de 10:00 a 22:00 de dilluns a dissabte (excepte festius de tancament). Per recollir-la hauràs de presentar el DNI i el número de comanda que apareix en els correus electrònics que has rebut.

Sales de Reunions

Viladecans The Style Outlets ofereix 90 m2 de sales de reunions emplafonable orientades al turisme de negocis, a més d’altres espais com un ampli vestíbul, terrassa interior amb cuina satèl.lit i zones a l’aire lliure del recinte. Aquests espais disposen de material audiovisual i existeix la possibilitat de contractar servei de catering.

Per més informació: infopointviladecans@neinver.com – Tel. (+34) 93 393 70 33.

Assessorament d’imatge

Posem a la teva disposició un estilista personal que t’aconsellarà sobre estils i tendències. T’assessorarà sobre allò que més s’adapta a les teves necessitats i sobre el que millor t’escau, per que les teves compres siguin tot un èxit. 

Pots contractar aquest servei a l'oficina d'informació del centre, a través del correu electrònic infopointviladecans@neinver.com o al +34 93 393 70 33.

App The Style Outlets

Benvingut a l’App The Style Outlets

Podràs trobar:

- Informació dels centres The Style Outlets

- Descomptes i promocions exclusius per a tu

El teva fidelitat serà recompensada amb accés a les millors ofertes!

Descarrega’t aquí el teva App The Style Outlets

Apple Store o Google Play Store

Punt de recàrrega de cotxes elèctrics

A Viladecans The Style Outlets invertim en el medi ambient, per això, facilitem als nostres clients la possibilitat de recarregar els seus vehicles elèctrics. 

Sala de lactància

Per facilitar a les famílies l'estada al nostre centre, disposem d'una sala de lactància per als pares.

Cadira de rodes i cotxet per a nens

Quan els nostres clients puguin necessitar una cadira de rodes o un cotxet per a nens poden demanar-los al punt d'informació.

Zona de Mascotes

A Viladecans The Style Outlets permetem l'entrada d'animals al centre, a més tenim un espai especial habilitat per a les mascotes dels nostres clients.

Servei de préstec paraigües

Abans de que comenci a ploure a Viladecans The Style Outlets, els nostres clients poden apropar-se al punt d'informació i demanar un paraigua sota dipòsit. 

Préstec de bateries carregades i de carregadors

Disposar del telèfon mòbil ja és una necessitat, els nostres clients poden demanar bateries carregades o carregadors pels seus telèfons al nostre centre. 

Farmaciola de primers auxilis i desfibril·lador

En cas d'emergència mèdica Viladecans The Style Outlets disposa d'una farmaciola de primers auxilis i d'un desfibril·lador al punt d'informació. 

Taquilles per a equipatge

Amb aquest servei gratuït pots deixar totes les teves bosses i pertinences i continuar amb les teves compres de manera còmoda. Totes les teves pertinences romandran custodiades al nostre Punt d'Informació, i de manera gratuïta.

Pàrking per motos i taquilles per cascos

Els clients que arribin a Viladecans The Style Outlets amb moto tenen a la seva dispoció un espai a on poden estacionar els seus vehicles i deixar els cascos a taquilles.

Caixers automàtics

Els nostres clients tenen a la seva disposició diferents caixers automàtics al centre.

Pàrking per bicicletes

Els clients que s'apropin a Viladecans the Style Outlets tenen un espai habilitat per aparcar còmodament la seva bicicleta. A més a més, en cas de necessitar una reparació ràpida, poden demanar-la al mateix espai.

Servei d'enviament internacional

Viladecans The Style Outlets arriba fins a on tu ens demanis, oferim la possibilitat d'enviar-te a casa totes les teves compres. 

© The Style Outlets 2018