MOTOSTORE

MOTOSTORE és avui la primera cadena italiana al món outlet dedicada exclusivament al vestuari i accessoris per a motocicletes.

Nascuda al 2006, compte actualment amb 9 punts de  venda a Itàlia i 2 a Espanya, cosa que dóna mostres de la seva clara vocació europea.

Al febrer del 2016 MOTOSTORE ha llançat la venda on-line, i l’e-commerce MOTOSTORE ofereix també als seus clients els productes més actuals i de vanguardia.

Nosaltres creiem que cada client muntat dalt la seva moto és com un pilot i per tant necessita la màxima seguretat, de forma que sempre que faci servir la seva moto, sigui quina sigui, suposi una grata experiència.

Per aquesta raó, els nostres equips de venedors segueixen uns plans de formació continuada que els permet poder assessorar a cada client perquè trobi la millor i més segura solució, que s’adapti a les seves necessitats i que s’ajusti al seu pressupost.

Comptem amb les millor marques a preus molt competitius i amb un equip d’experts, amb la millor preparació tècnica i professional, sempre disposat a rebre’ls i assessorar-los, la qual cosa fa que l’experiència de compra a una botiga  MOTOSTORE sigui sempre única.

932508333

No et perdis res!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

Subscribe
© The Style Outlets 2020