NO NAME

L’oferta de No Name va adreçada a dones atrevides que somien amb una moda còmoda i duradora.

Les sabates per a dona No Name combinen comoditat i estil en una sabata. A causa de les seves plataformes, aquestes sabates permeten a les dones ser més altes i trepitjar més fort. Ideal per  fanàtiques de la moda dels noranta que anhelen una marca valenta i d’vantguarda.

No Name és una prestigiosa marca de calçat francesa nascuda el 1992 que va meravellar el planeta amb la seva icònica sabata de cinc centímetres de plataforma, Plato Sneaker, dissenyada per Maison Rautureau.

La marca va sorgir en un context dels anys 90, on el logo estava per tot arreu i es va guanyar un lloc en el mercat on aclamaven que la marca no té prioritat, només el producte és important. Actualment, vint anys després, la marca segueix sent recordada no perquè no té nom, sinó perquè és una prova vivent de que no es necessita un nom per ser recordat.

Pioners en el disseny de sabates de plataforma que va ser tan popular durant els anys 90, actualment la marca es veu a les soles de les dones de tot el món, des de París fins a Tòquio, desde Londres fins a Berlín. A més, la marca està present en totes les fires internacionals de mercat. La combinació perfecta de calçat esportiu i elegant, No Name ofereix un renaixement únic dels 90. Prenent el model original i carregant-lo amb estampats, patrons i ornaments, cada parell és una obra d’art.

No et perdis res!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

Subscribe
© The Style Outlets 2020