II CONVOCATÒRIA PREMIS D'INNOVACIÓ EN SALUT VTSO
Event
Data d'inici: 02.11.2023
Data final: 11.12.2023

Viladecans The Style Outlets, amb la voluntat de continuar contribuint a la nostra comunitat, celebra la "II CONVOCATÒRIA PREMIS D'INNOVACIÓ EN SALUT VTSO"

La convocatòria està dirigida a projectes d'innovació, en fase d'ideació, és a dir, que encara no s'hagin implantat, i hi pot participar qualsevol professional que treballi als centres assistencials o de recerca ubicats a la província de Barcelona.

Els projectes que es presentin han de poder mostrar resultats en el termini dun any. El guanyador, a la següent edició, ens explicarà com ha desenvolupat el seu projecte i els resultats obtinguts.

La dotació econòmica és de 15.000€, 10.000 euros en metàl·lic per part de Viladecans The Style Outlets i un bo de 5.000 euros d'IDIBELL XarSmart per invertir als serveis de consultoria que ofereix aquesta xarxa.

Més avall, trobareu les bases legals amb el detall tècnic de la convocatòria i un formulari en què els participants han hagut d'identificar quin és el problema que es vol resoldre, quina la solució que es proposa i com es proposa fer-ho. Totes les propostes han sigut avaluades per un comitè i el projecte amb la millor puntuació d'acord amb els criteris de la convocatòria, serà convidat a participar en el lliurament de premis que se celebrarà el el proper 11 de desembre de 2023 a les 12:30h a Viladecans The Style Outlets.

Si teniu dubte sobre aspectes tècnics o logístics, podeu escriure a premiosvtso@neinver.com

Consulta aquí les BASES i revisa el FORMULARI que s'ha fet servir per participar

No et perdis res!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

Subscribe
© The Style Outlets 2024