Skechers
Posició: 
Sales Associate
Tipus de contracte: 
Contracte Temporal
Acord: 
8-18 hores

 

Skechers

Uneix-te als milers d'ambaixadors que cada dia creen impacte en una de les marques més importants de calçat mundials. Tant si t'agrada el contacte amb els nostres clients a les botigues, com si formar part d'una empresa reconeguda i premiada cap a nous horitzons, l'equip Skechers és el lloc perfecte per a tu. Descobreix més sobre la nostra marca a www.skechers.es.

 

POSICIÓ

Assgurar que els nostres clients adorin les nostres botigues i el nostre calçat tant com nosaltres. Ajuda a proporcionar una experiència de client increïble i a donar a conèixer la marca Skechers en tots i cadascun dels seus aspectes.

Vendes

Donar la benvinguda, rebre, coneix als nostres clients perfectament i assegurar que gaudeixin, sempre, d'una excel·lent experiència, tant si passen 2 minuts a la botiga com si es queden 2 hores. Vendre els nostres meravellosos productes, informar de les seves característiques i avantatges recomanant calçat i accessoris que compleixen amb les expectatives dels nostres clients o, més ben dit, les superen!

Producte

Tractar les nostres sabates i accessoris amb amor, assegurant que la superfície de vendes està completa. Mostrar els preus correctes conforme amb els estàndards de l'empresa. Assgurar col.locar els cartells adequats amb una excel·lent presentació. No s'acceptarà, sota cap concepte, una botiga que no estigui neta i bonica. Treballar de manera diligent per processar enviaments o trasllats de mercaderia dins dels terminis establerts de manera que els nostres clients sempre aconsegueixin el que busquen. 

Do de gents

Busquem una persona que li encanti ser part del personal i tractar a tots els seus companys amb respecte, fomentant l'esperit d'equip. Una persona que comparteixi aquesta energia positiva i entusiasme, cada dia amb, amb els nostres clients.

Operativitat

Reposar, omplir buits, emmagatzemar i assegurar que els productes exposats i en magatzem tinguin una presentació de primera. Seguir les polítiques, els processos i les millors pràctiques de l'empresa sense excepció per garantir que la botiga sigui saludable, uniforme en la seva proposta i rendible. Precisió i integritat a l'hora de realitzar transaccions amb el client.

 

PERFIL

Un aspecte fonamental: les vendes. Com l'amfitrió en una gran festa, t'encanta rebre els clients cada dia i fer tot el necessari perquè es vagin contents. Se't fa aburrit estar aturat sense fer res, així que aprofites cada instant per avançar-te en les tasques de la teva llista, sempre garantint que la superfície de vendes estigui en perfecte estat i completa, 'a punt per vendre i per guanyar un premi a la més bonica! Treballant amb el teu equip i els teus clients, aportes molta energia i diversió, però mai perds de vista els teus objectius i t'assegures sempre que el teu treball sigui rigorós i fiable. La teva experiència en botigues o atenció al client t'ha ensenyat molt, però sempre vols aprendre més i reps amb gust el feedback i les accions de coaching dels teus superiors.

 

Per inscriure't, envia la teva candidatura a:

angels@eu.skechers.com

 

be on time

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

© The Style Outlets 2020