Premis VTSO
Event

Viladecans The Style Outlets, amb la voluntat de continuar contribuint a la nostra comunitat, celebra la "II CONVOCATÒRIA PREMIS D'INNOVACIÓ EN SALUT VTSO"

La convocatòria està dirigida a projectes d'innovació, en fase d'ideació, és a dir, que encara no s'hagin implantat, i hi pot participar qualsevol professional que treballi als centres assistencials o de recerca ubicats a la província de Barcelona.

Els projectes que es presentin han de poder mostrar resultats en el termini dun any. El guanyador, a la següent edició, ens explicarà com ha desenvolupat el seu projecte i els resultats obtinguts.

La dotació econòmica és de 15.000€, 10.000 euros en metàl·lic per part de Viladecans The Style Outlets i un bo de 5.000 euros d'IDIBELL XarSmart per invertir als serveis de consultoria que ofereix aquesta xarxa.

Més avall, trobareu les bases legals amb el detall tècnic de la convocatòria i un formulari en què els participants hauran d'identificar quin és el problema que es vol resoldre, quina la solució que es proposa i com es proposa fer-ho. Totes les propostes seran avaluades per un comitè i el projecte amb la millor puntuació dacord amb els criteris de la convocatòria, serà convidat a participar en el lliurament de premis que se celebrarà el mes de desembre de 2023.

El període de participació és del 16 de juny al 31 doctubre.

Si teniu dubte sobre aspectes tècnics o logístics, podeu escriure a premiosvtso@neinver.com

Consulta aquí les BASES i descarrega el FORMULARI per participar. Pots enviar-lo fent clic al següent botó:

ENVIAR FORMULARI

You cannot miss it!

get early acces to the best
offers, get newsletter

Subscribe
© The Style Outlets 2023