Donem suport al teu nou projecte!
Activation

El teu projecte, encara més lluny!
Tenir una idea, assumir riscos, enfrontar la por i abordar-la amb entusiasme... Només els valents s'atreveixen amb el desafiament!

Crear i emprendre no és una tasca fàcil. És per això que, a Viladecans The Style Outlets, volem brindar-vos el lloc que us mereixeu a través d'Impulsa Project i en col·laboració amb Netmentora, organització sense ànim de lucre i membre de la major xarxa europea de mentoring per a startups, hem signat un acord amb l'objectiu de treballar plegats en el suport als emprenedors, contribuint així a la creació d'ocupació i desenvolupament econòmic.

Un projecte dissenyat per als que heu arriscat i voleu continuar creixent. T'oferim mentories, espais i recursos per portar el teu projecte a un altre nivell i donar-te a conèixer. Viladecans The Style Outlets brindarà el seu coneixement i experiència als nous emprenedors de la xarxa per acompanyar-los en el desenvolupament i la consolidació del seu projecte, amb la possibilitat, a més, d'ajudar-los a potenciar la visibilitat de la seva marca i oferir al públic la seva proposta de valor mitjançant la cessió d'espais al mateix centre.

Com a primer fruit d'aquesta col·laboració, el passat 15 de juliol vam comptar amb Kibus Petcare, creadora d'un innovador sistema de nutrició per a gossos- i Cafide, una marca d'accessoris d'alta qualitat i sostenibles, també per a gossos- al nostre centre amb motiu del Dia del gos, per promoure l'adopció d'animals de companyia i conscienciar de la taxa d'abandó que hi ha a l'època de vacances.

Així mateix, com a part d'Impulsa Project, l'outlet recolza de manera destacada el programa Talent a les Aules, dirigit a descobrir talent jove i fomentar la cultura emprenedora entre els estudiants de secundària dels municipis de Gavà i Viladecans, i organitza fires de treball per fomentar l'ocupació local, entre d'altres accions.

Deixa que t'ajudem a fer que el teu projecte arribi encara més lluny!

You cannot miss it!

get early acces to the best
offers, get newsletter

Subscribe
© The Style Outlets 2024