El nostre compromís

Des de The Style Outlets, estem compromesos amb la protecció del nostre entorn i el Medi Ambient. Per això, desenvolupem la nostra activitat amb el màxim respecte al mateix, promovent accions que fomenten la conscienciació i el progrés cap a la sostenibilitat, comptant amb la col·laboració de tots els nostres treballadors i clients. 

Comprometidos con el medioambiente

Sabies que, si seguim amb la tendència actual, d'aquí a 2050 hi haurà més plàstics que peixos en la mar?

Ajuda'ns a frenar aquesta tendència, aportant el teu petit granet de sorra.

Comprometidos con la sociedad

Sabies que en el nostre taulell d'atenció al públic del punt d'informació disposem d'un sistema de bucle magnètic adaptat a les persones que utilitzen audiòfon?

Les persones sordes, fins i tot si usen audiòfon, no senten correctament. Amb aquest sistema de bucle magnètic, el so s'indueix directament en l'audiòfon eliminant totalment el soroll ambient, les reverberacions, les converses pròximes, i en general, qualsevol soroll que interfereixi en la conversa amb el nostre assistent d'atenció al públic.

Comprometidos con la salud y el bienestar

Sabies que pots planificar la teva compra en l'horari de menor afluència?

Ens agrada ser transparents, així que trobaràs contínuament exposat el grau d'ocupació del nostre centre comercial en la nostra pàgina web, en directe. Això et permetrà planificar les teves compres en l'horari més tranquil, si et ve de gust fer-ho amb calma.

Les nostres iniciatives sostenibles

El tema definit per aquest any és "Restore Our Earth" i parla de la importància de les iniciatives individuals per a contribuir a una societat més sostenible, reduint l'impacte de les nostres accions sobre el planeta i acceptant la nostra responsabilitat com a part de la solució.

Inspira't i comparteix

Inspira't amb tots els tips i estil sostenible al nostre Instagram!

Vols veure aquí el teu outfit? Etiqueta a @viladecans_thestyleoutlets a la teva foto amb el hashtag #LOutletdeBarcelona

No et perdis res!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

Subscribe
© The Style Outlets 2024