FIVE GUYS

Five Guys va néixer a Arlington (Virgínia) el 1986, quan Jerry i Janie Murrell van donar un bon consell als seus fills: “Munteu un negoci o aneu a la universitat”. L’opció del negoci va triomfar i la família Murrell va obrir la seva primera hamburgueseria, a la qual van posar el nom de Five Guys pels cinc germans de la casa.

Fins avui, la fórmula continua sent ben senzilla: hamburgueses i patates fregides, cuites a la perfecció i servides en un entorn impecable. Als nostres restaurants no hi tenim congeladors ja que no fem servir ingredients congelats. A Five Guys tot el que es cuina és fresc.

No fem servir temporitzadors perquè a les nostres cuines n’hi ha prou de conèixer instintivament quan el menjar està perfectament fet i al seu punt, basant-nos en l’aparença, l’aroma i la textura. Encara més, preparem tots els nostres productes diàriament per assegurar-ne la màxima frescor. És així com cal cuinar els bons ingredients.

És el teu menjar, per això pensem que t’ha d’arribar exactament com tu vols. Entre les hamburgueses, els frànkfurts i altres sandvitxos, hi ha a la teva disposició 15 toppings gratis, cosa que fa possible que tinguis 250.000 combinacions diferents per triar (per no parlar de les 1.000 combinacions de batuts!).

Contactar amb la botiga
Show on floorplan

No et perdis res!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

Subscribe
© The Style Outlets 2024