HISPANITAS

Hispanitas és una marca que cuida al detall la qualitat dels materials i el procés de producció de cadascuna de les seves sabates.   

Com a marca, varen néixer fa 32 anys, però com a empresa familiar dedicada al calçat porten ja prop de 100 anys, i avui dia, son ja quatre les generacions involucrades.   

Hispanitas és una marca made in Spain, el que suposa un del seus punts diferenciadors més forts. A més de fabricar la major part de les col·leccions a Espanya i una petita part a Portugal, promouen l’ocupació local, produint en fàbriques de proximitat i treballant amb proveïdors de la zona. Una marca internacional que, actualment, exporta el 69% de la seva producció i és present en més de 55 països de tot el món.   

Els atributs per els que destaquen les seves col·leccions son la comoditat, la qualitat dels materials, el disseny i la personalitat pròpia. Però una altra part molt important del seu ADN la formen la història, els valors, entre els que destaca la seva evolució constant per ser una marca cada vegada més sostenible des d’un punt de vista econòmic, social i medi ambiental; les persones, prioritzant la RSC dins de la seva estratègia corporativa, i la tradició familiar que hi ha darrera de cada parell de sabates.

Contactar amb la botiga
Show on floorplan
Virtual Shopping

Horari habitual del centre

Assessorament

Compra telemàtica 

Pagament telemàtic

 

Serveis Virtual Shopping
Compra telemàtica
Servei de compra telemàtica disponible
Mitjà de pagament
Pagament per transferència bancària o targeta amb enllaç a PayPal
Una experiència de compra millorada
Durant l'atenció personalitzada, les nostres marques estaran a la teva disposició per poder ajudar-te en tot el procés de compra sense cap mena de compromís
Phone+34933155955
WhatsApp

No et perdis res!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

Subscribe
© The Style Outlets 2024