JACK&JONES

HEUS AQUÍ EL QUE SOM

Fa més d'un quart de segle, ens vam proposar conquistar el món. No érem més que uns quants nois amb la nostra primera col·lecció de vaquers i una innegable passió pel món del denim.

Si bé el pas dels anys ha fet que només quedi un d'aquests nois dels començaments i la devoció pels vaquers, el nostre equip ha anat creixent pel camí i donant la benvinguda a molts nous membres. I sí, som conscients que un armari masculí necessita molt més que un bon parell de vaquers. Per això, oferim així mateix una àmplia gamma de roba esportiva i urbana, peces clàssiques d'estil informal, impecables vestits de vestir, complements i calçat. En definitiva, tenim tot el que necessites per a cobrir-te l'esquena, estilísticament parlant, en qualsevol mena d'ocasió.

I és per això que ens considerem com a molt més que una simple marca. Som una germanor, un club, una comunitat consolidada pel denim. I en aquesta comunitat tenim un objectiu: «ser aquí» per als nostres nois. El nostre univers està lliure d'imprevistos i decepcions, és més, podríem definir-lo com una manera de fer que cada compra es desenvolupi més fàcil i de la millor manera possible. Es tracta d'excel·lents vaquers carregats de bones vibracions. I és precisament aquesta filosofia la que s'amaga darrere de la nostra marca.

BENVINGUT A la GERMANOR DE VAQUERS, BENVINGUT A JACK & JONES

Contactar amb la botiga
Show on floorplan
Virtual Shopping

Horari servei: 10:00h - 20:00h

Assessorament (telèfon i videotrucada amb cita prèvia)

Compra telemàtica 

Pagament telemàtic

Servei delivery

Serveis Virtual Shopping
Compra telemàtica
Servei de compra telemàtica disponible
Mitjà de pagament
Pagament mitjançant Paygold o Bizum.
Enviament a domicili
En compres superiors a 50€.
Assessorament telemàtic
Assessorament per telèfon i videotrucada mitjançant cita prèvia.
Phone+34936250441
WhatsApp

No et perdis res!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

Subscribe
© The Style Outlets 2024