JAVIER SIMORRA

Javier Simorra està vinculat des dels seus inicis als conceptes d’elegància, sofisticació, qualitat i “savoir faire”. Actualment, i amb una llarga trajectòria a les seves esquenes que ha combinat sempre l’equilibri entre la tradició i la constant evolució dins del món de la moda, la marca es troba en un moment de renovació.
Un dels valors més arrelats a la marca al llarg de tota la seva trajectòria es basa en la personalitat dels seus dissenys i el gran “know how” adquirit en el tracte i la combinació dels teixits que es veu reflectida en les col·leccions que projecta la marca cada temporada recalcant materials i formes noves i originals però que s’adapten a la perfecció a les formes de la figura femenina.
Al llarg de la trajectòria la marca ha comptant amb la col·laboració de fotògrafs de gran prestigi: Otomuro, Mario Sierra, Jordi Farrús, Pepe Botella o Xavi Gordo han estat alguns dels encarregats d’enaltir les peces del dissenyador en dones reconegudes com les top models internacionals Nieves Alvarez o Laura Sánchez, que va començar la seva carrera com a model al costat del dissenyador català.
Javier Simorra ha jugat sempre un paper protagonista en les principals passarel·les de moda de la ciutat de Barcelona. Des de l’any 2002 amb la primera Passarel·la Gaudí que posteriorment es convertiria en el 2005 en la Passarel·la Barcelona i que avui dia es coneix com la 080 Fashion Barcelona en la qual la signatura també ha participat recentment per presentar la seva col·lecció Tardor Hivern 2013-14. Els propers passos del grup es projecten a fer-se un buit en les passarel·les internacionals més reconegudes al món de la moda.

930155885

No et perdis res!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

Subscribe
© The Style Outlets 2020