JOMA

Joma es va crear el 1964 i va començar fabricant i distribuint calçat i roba esportiva. Joma es va especialitzar en el futbol, ​​i els anys 1992, 1994 i 1998 va ser líder en vendes de futbol del mercat espanyol. Va ser la primera marca a llançar botes de colors, en un moment en què predominava el color negre sota la campanya publicitària "El color al futbol". Va arribar a ser considerada la tercera marca amb millor imatge a Espanya del sector esports.

A la dècada dels 90, Joma va començar un procés d'internacionalització creant filials pròpies fora d'Espanya fins a completar la situació actual als Estats Units, Brasil Mèxic, Panamà, Hong Kong, Itàlia, Alemanya i al Regne Unit, i una xarxa de distribució que la fa estar present a més de 120 països dels cinc continents.

El 2015, Joma signa un acord amb el Comitè Olímpic Espanyol (COE), per mitjà del qual es converteix en patrocinadora oficial per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016, Pyeongchang 2018 i Tòquio 2020.

Els Jocs de 2016 han suposat el llançament definitiu de Joma al patrocini esportiu mundial, convertint-se en una de les marques top ten internacionals. Joma patrocina més de 300 equips de tot el món.

Contactar amb la botiga
Show on floorplan

No et perdis res!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

Subscribe
© The Style Outlets 2024