SOLOPTICAL

Des de l'any 1993, ens hem consolidat com una gran cadena de referència en el mercat òptic. Comptem amb més de 120 òptiques repartides per tota la península, Balears i Canàries. Tenim més de 1.000 empleats professionals a la nostra disposició. A més de la comercialització de muntures oftàlmiques i ulleres de sol, les nostres funcions van més enllà. Som experts en fabricació de lents, reparació de muntures, assessorament en imatge, i per descomptat, en la cura de la salut ocular.

Disposem d'una àmplia gamma i varietat de productes de les millors marques, tant en ulleres de sol com graduades i treballem amb els millors fabricants de lents oftàlmiques. Els anys d'experiència en el sector òptic han donat l'oportunitat de seguir creixent i d'introduir-nos al mercat de l'audiologia. Amb més de 50 gabinets audiològics a tot Espanya, li permetrem revisar la seva salut auditiva de forma gratuïta i rebre l'atenció dels seus experts.

Contactar amb la botiga
Show on floorplan
Virtual Shopping

Horari habitual del centre

Assessorament

Virtual Shopping. Com funciona?
Selecciona la teva marca preferida
Escull entre totes les marques amb servei exclusiu de compra virtual
Contacta amb la botiga
Selecciona la teva marca preferida i gaudeix d'una experiència completament personalitzada
Una experiència de compra millorada
Durant l'atenció personalitzada, les nostres marques estaran a la teva disposició per poder ajudar-te en tot el procés de compra sense cap mena de compromís

No et perdis res!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

Subscribe
© The Style Outlets 2024