Estalvi Sostenible

Mesures d’estalvi energètic:
Menys electricitat. Més confort.
En el nostre centre produïm una part de la nostra pròpia electricitat amb energia solar auto generada gràcies a les plaques fotovoltaiques que tenim en la coberta i la resta de l'energia que utilitzem és 100% d'origen renovable. Perquè ens agrada estar ben il·luminats, el 100% de les nostres bombetes i llums són LED, per a tenir la mateixa llum sense consumir tants recursos.

Política gestió ambiental:
Sí, volem.
Volem seguir compromesos amb la sostenibilitat, per això tenim implantat un sistema de gestió ambiental que implica no deixar d'implementar mesures d'estalvi de recursos i eficiència energètica que ens han fet obtenir una certificació Breeam, 5 estrelles, que té en compte tant la nostra gestió com el disseny de l'edifici.
I sí, volem al planeta.

Disposem d'un sistema de gestió ambiental, per això, reciclem molt. Tant com 144.560kg de cartó i de plàstic. Això equival al fet que hem evitat la tala de 1.156 arbres.

Mesures d'estalvi de consum:
Som 99% aigua i 100% estalviadors.
Sabem que estalviar aigua és essencial per al nostre planeta, per això hem adoptat una mar de mesures que ens han fet estalviar més de 100.000 litres, unes 500 dutxes, gràcies a les nostres instal·lacions de baix consum i als nostres lavabos sostenibles, que compten amb aixetes de baix consum, sensors de presència, doble descàrrega en vàters i urinaris secs, perquè només s'usi l'aigua necessària.
No som de ballar sota la pluja, però sí de recollir la seva aigua per a donar-li un segon ús: per a la neteja, el reg de les nostres zones verdes...

Mesures de salut i benestar:
Sabem què és el primer.
Per això, totes les nostres mesures han fet que siguem un centre certificat en mesures de prevenció contra el COVID. El primer és el nostre benestar. Per això, les nostres instal·lacions compten amb un òptim confort acústic, controlem i monitoritzem la contaminació lumínica, com també gestionem l'aigua de sanejament mitjançant una depuració prèvia a l'abocament a la xarxa.

Mesures us del sòl i ecologia:
La nostra terra ens necessita.
Duem a terme un Pla de Gestió de la Biodiversitat de l'Emplaçament (PGBE) que utilitza l'aigua dels nostres aljubs, que recol·lecten l'aigua de pluja, per mitjà d'uns sistemes de drenatge per a ser més eficients amb el reg del nostre sòl.

I és que ens agraden les nostres zones verdes tant com l'eficiència, per això també hem millorat el nostre sistema de reg perquè les nostres zones verdes autòctones sempre tinguin el poc reg que requereixen i continuïn contribuint a la biodiversitat de la zona.

Altres serveis per a incentivar l'ús de transport sostenible
Mai està de més
Volem continuar fent tot el que sigui a la nostra mà per a promoure la sostenibilitat, per això el nostre centre compta amb carregadors de cotxes elèctrics, carregadors de patinets elèctrics, així com aparca bicis, carregador de motos elèctriques i accessibilitat en transport públic.

Inspira't i comparteix

Inspira't amb tots els tips i estil sostenible al nostre Instagram!

Vols veure aquí el teu outfit? Etiqueta a @viladecans_thestyleoutlets a la teva foto amb el hashtag #LOutletdeBarcelona

No et perdis res!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

Subscribe
© The Style Outlets 2023