The Body Shop natura&co

The Body Shop apostem per la sostenibilitat 

Apropat a la nostra botiga i descobreix les nostres col·leccions de manteques,  shower bath, cremes de iogurt, xampús, acondicionadors i un sense fi de productes que s'adapten a tu.

 

MANTECA DE KARITÉ

La Manteca de karité ha estat utilitzada durant generacions per ajudar a protegir la pell de les dones de Ghana dels vents secs del Sàhara. La seva textura i el seu alt contingut en greixos la fan intensament hidratant, el qual és bo per la pell i per la comunitat.

Portem més de 25 anys treballant amb l'Associació de Dones de manteca de karité de Tungteiya a Ghana. Més de 600 dones de l'associació utilitzen tècniques tradicionals transmitides de generació a generació per elaborar a mà la manteca de karité que elabora les nostres Body Butters, a través d'un procés de 18 passos que inclou recol·lectar, assecar, trencar i triturar les nous per obtenir els seus preuats grans.

El nostre projecte de manteca de karité ajuda a proporcionar uns ingressos justos a més de 600 dones a 11 pobles. Això ajuda a assegurar un ingrés estable (que pot ser difícil al nord de Ghana, propens a la sequedat), el que ajuda a mantenir la seguretat financera i les perspectives de les dones i les seves famílies. 

 

Descobreix aquí alguns dels nostres productes sostenibles

 

 

 

PLASTIC FOR CHANGE

El programa de Comerç Just amb Comunitats Plastics for Change de The Body Shop no només contribueix a reduir el problema del plàstic, sinó també a donar suport a 2500 persones marginades que recullen les escombraries de la Índia. Se'ls proporciona unes condicions de treball saludables i un preu just pel plàstic que recullen.

Prop d'un terç dels residus de la Índia es queda sense recollir i això ha donat lloc a l'aparició d'1,5 millons d'herois anònims, coneguts com als «recullescombriaires», que treballen incansablement per netejar els carrers.

 

PROGRAMA COMERÇ JUST AMB COMUNITATS THE BODY SHOP

The Body Shop va ser pioner en el comerç just dins del món de la bellesa. Van començar el seu primer programa de Comerç Just amb Comunitats al 1987.

 

Inspira't i comparteix

Inspira't amb tots els tips i estil sostenible al nostre Instagram!

Vols veure aquí el teu outfit? Etiqueta a @viladecans_thestyleoutlets a la teva foto amb el hashtag #LOutletdeBarcelona

No et perdis res!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

Subscribe
© The Style Outlets 2023