Naulover

1. De quina manera Naulover és sostenible? 

Les dues fàbriques on es produeix tota la roba de Naulover es proveeixen de llum solar. Tenim un camp solar d'1 hectàrea que genera una potència nominal de 400kw amb una producció anual de 823.000 kw/h. 

El nostre objectiu és l'economia circular, crear materials reciclables que després es reutilitzin sense tirar-los. Reciclem tots els nostres residus i de les retallades de teixit es fan materials que serveixen d'aïllant per als capó dels cotxes, reduint així la contaminació acústica. 

 

2. Quan i com comença Naulover?

Naulover és una companyia 100% familiar fundada al 1957 per Jose Noguera.

Tot comença en els anys 40 teixint i comercialitzant jerséis per a bebès amb una tricotosa rectilínia manual.

3. Quins avantatges té ser una empresa exclusivament familiar?

L'afecte i la passió per una marca que és nostra des de fa 62 anys. Deixar-la o cedir una part tindria un cost emocional que no es paga amb diners. A més, volem continuar creixent amb els nostres propis mitjans i recursos.

 

4. Com es combina tradició i tecnologia?

En Naulover procurem conciliar totes dues coses, cada procés requereix una cosa o una altra. La tendència actual és la comoditat i solament la tecnologia et permet fer aquest tipus de roba, utilitzem màquines japoneses, italianes i alemanyes per a fer els teixits tècnics i la tradició per a tallar i confeccionar les peces.

Quant als controls de qualitat, aquests són molts i molt rigorosos, aquests controls els realitzen persones molt qualificades ja que per a nosaltres la qualitat és una dels nostres senyals d'identitat.

 

5. Que fa únic a Naulover?

Cada marca té la seva història, la nostra és una història amb una gestió exclusivament familiar amb 62 anys d'història i 100% d'aquí. Estem molt contents d'aquesta singularitat, la nostra personalitat es manifesta en tot el que fem.

 

6. Què distingeix els nostres productes?

Naulover procedeix d'una petita fabrica, per això valorem molt la qualitat, som molt artesanals. Cuidem el producte amb mentalitat industrial, buscant una marca global i polifacètica. D'aquí ve que el primer que atreu a un client nou sigui l'estètica, encara que per a aconseguir que el seu interès es mantingui en el temps caldrà que conegui i comparteixi els valors de la marca.

 

7. Us preocupa el canvi climàtic?

Sempre ens ha preocupat, però cada vegada ens preocupa més, el nostre objectiu és l'economia circular, crear materials reciclables que després es reutilitzen, sense tirar-los.

 

8. En què continueu innovant?

En disseny i creativitat, el mercat és cada vegada més ràpid i visible, tots poden veure'l tot des del mòbil, sinó aconsegueixes fer coses noves i evolucionar o si ets repetitiu, la reputació de la marca cau en picat. Per això el repte és canviar, però sense contradir els valors i l'essència corporativa. En Naulover procurem conciliar l'avanç tecnològic amb el desenvolupament creatiu, al mateix temps que fem estils de vida a través de la nostra moda. La tendència actual és la comoditat i només la tecnologia, et permet fer aquest tipus de roba.

 

9. On fabriqueu?

Naulover és 100% Made in Spain, les nostres fàbriques estan a Sant Joan de Mediona (Alt Penedès), les nostres oficines i Xou-room a Barcelona.

10. D'on surten les matèries primeres?

En Naulover usem matèries primeres de hiladores de la zona i les portem a tenyir els colors de tendència en tintorers pròxims a la nostra empresa, així tot el procés és de km. 0 per a garantir la sostenibilitat de la nostra indústria.

 

 

11. ¿ Que fa per a què la seva empresa sigui més ètica?

Tenim molt en compte els treballadors i els seus drets socials i laborals, en la fabrica comptem amb 150 famílies, literalment famílies senceres i càrrecs que passen de generació en generació.

Col·laborem amb moltes associacions del poble com “Els Castellers”, el futbol, carreres i les residències d'avis. 

 

12. Com combineu el promocionar la roba nova de cada temporada amb intentar reduir el consum general?C

Naulover com a marca de moda i disseny, segueix una línia clàssica en trets generals, és a dir no ens rendim a les modes passatgeres, no fem peces pensades per a usar i tirar sinó peces per a fons d'armari amb una vida útil molt llarga , peces que no cal renovar cada temporada, que t'acompanyaran uns anys de la teva vida i que faran que la fracció uso/preu sigui molt favorable.

 

13. Què passa amb la roba que no es vengui, on acaba?

Nosaltres fabriquem sota comanda, mai fem mega produccions on es generin grans quantitats d'estocs, tenim molt pocs sobrants i els gestionem en els nostres outlets.

Inspira't i comparteix

Inspira't amb tots els tips i estil sostenible al nostre Instagram!

Vols veure aquí el teu outfit? Etiqueta a @viladecans_thestyleoutlets a la teva foto amb el hashtag #LOutletdeBarcelona

No et perdis res!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

Subscribe
© The Style Outlets 2023