L'Outlet de Barcelona

Política Turisme Responsable

La nostra voluntat i compromís per oferir un turisme responsable a Viladecans The Style Outlets.

El centre ha fet una aposta enguany pel turisme sostenible amb l'objectiu d'orientar la qualitat turística cap a la sostenibilitat.

Conscients de la importància de mantenir un desenvolupament turístic sostenible, Viladecans The Style Outlets es compromet a dur a terme una gestió sostenible de les seves activitats, mitjançant l'adopció de compromisos orientats a prevenir, eliminar o reduir l'impacte de les nostres instal·lacions i activitats, tant internes com externes, així com optimitzar la sostenibilitat de l'establiment millorant el seu comportament amb l'entorn.

El centre Viladecans The Style Outlets disposa del distintiu ‘’Compromís Biosphere de sostenibilitat Turística’’ atorgat pel ITR (Institut de Turisme Responsable), organisme vinculat a la UNESCO i soci de l’Organització Mundial del Turisme’’.

 

Informació Turística

Viladecans The Style Outlets es troba a 15 minuts de Barcelona, a 10 minuts del centre i de l’Aeroport de Barcelona - El Prat.

Tens totes les facilitats per venir a visitar-nos; si decideixes fer-ho en cotxe, comptem amb més de 1700 places d’aparcament gratuïtes, rodalies-Renfe des de Barcelona- Sants estació a menys de 100 metres de l’entrada al centre i una parada de taxis.

Reservi els seus bitllets de trasllats des de i cap a Barcelona i Viladecans The Style Outlets ara en línia.

 

- En transport públic:
- En cotxe: C32 Sortida 50 (GPS: 41 ° 18'20.3 "N 2 ° 01'30.0" I)Altres opcions són, el cotxe i el transport públic: comptem amb més de 1700 places d'aparcament gratuïtes; la parada de tren de Rodalies-Renfe està a menys de 100 metres de l'entrada al centre i pots agafar-lo a Barcelona Sants Estació; comptem amb una parada de taxis i línies regulars d'autobusos que també et porten fins a Viladecans The Style Outlets.

Tren Rodalies Renfe: línies R2 i R2 Sud des de Sants Estació

Autobusos:

o Des de Pl. Espanya: L80, L81, L86 i L87

o Des de Pl. Reina M. Cristina: L97

o Des de Castelldefels / Sant Boi: L96

o Des de Castelldefels / Aeroport: L99

 

Programa Turístic

Gaudeix d’un fantàstic dia de compres a Viladecans The Style Outlets on trobaràs descomptes de fins a un 70% de descompte durant tot l’any en les teves marques preferides.

 

Avís Legal

SLOW LIVING
Beaches
ARTE Y CULTURA
Montserrat
ARTE Y CULTURA
Colonia Güell
ARTE Y CULTURA
Agbar de les Aigües Museum
ARTE Y CULTURA
Barcelona

No et perdis res!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

Subscribe
© The Style Outlets 2023