L'Outlet de Barcelona

Política Turisme Responsable

La nostra voluntat i compromís per oferir un turisme responsable a Viladecans The Style Outlets.

El centre ha fet una aposta enguany pel turisme sostenible amb l'objectiu d'orientar la qualitat turística cap a la sostenibilitat.

Conscients de la importància de mantenir un desenvolupament turístic sostenible, Viladecans The Style Outlets es compromet a dur a terme una gestió sostenible de les seves activitats, mitjançant l'adopció de compromisos orientats a prevenir, eliminar o reduir l'impacte de les nostres instal·lacions i activitats, tant internes com externes, així com optimitzar la sostenibilitat de l'establiment millorant el seu comportament amb l'entorn.

 

Informació Turística

Viladecans The Style Outlets es troba a 15 minuts de Barcelona, a 10 minuts del centre i de l’Aeroport de Barcelona - El Prat.

Tens totes les facilitats per venir a visitar-nos; si decideixes fer-ho en cotxe, comptem amb més de 1700 places d’aparcament gratuïtes, rodalies-Renfe des de Barcelona- Sants estació a menys de 100 metres de l’entrada al centre i una parada de taxis.

Reservi els seus bitllets de trasllats des de i cap a Barcelona i Viladecans The Style Outlets ara en línia.

 

- En transport públic:
- En cotxe: C32 Sortida 50 (GPS: 41 ° 18'20.3 "N 2 ° 01'30.0" I)Altres opcions són, el cotxe i el transport públic: comptem amb més de 1700 places d'aparcament gratuïtes; la parada de tren de Rodalies-Renfe està a menys de 100 metres de l'entrada al centre i pots agafar-lo a Barcelona Sants Estació; comptem amb una parada de taxis i línies regulars d'autobusos que també et porten fins a Viladecans The Style Outlets.

Tren Rodalies Renfe: línies R2 i R2 Sud des de Sants Estació

Autobusos:

o Des de Pl. Espanya: L80, L81, L86 i L87

o Des de Pl. Reina M. Cristina: L97

o Des de Castelldefels / Sant Boi: L96

o Des de Castelldefels / Aeroport: L99

 

Programa Turístic

Gaudeix d’un fantàstic dia de compres a Viladecans The Style Outlets on trobaràs descomptes de fins a un 70% de descompte durant tot l’any en les teves marques preferides.

 

Avís Legal

SLOW LIVING
Beaches
ARTE Y CULTURA
Montserrat
ARTE Y CULTURA
Colonia Güell
ARTE Y CULTURA
Agbar de les Aigües Museum
ARTE Y CULTURA
Barcelona

No et perdis res!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

Subscribe
© The Style Outlets 2020