GDPR

GDPR

Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable

NEINVER SA

Finalitat

Suggeriments i altres

Legitimació

Gestió administrativa del centre. Gestió d’incidències, suggeriments i reclamacions.

Destinataris

http://www.neinver.com/en/content/sociedades

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, i també altres drets, tal com s’explica en la informació addicional.

Informació addicional

ot consultar informació addicional i detallada sobre com tractem les seves dades aquí.

Les dades personals que ens facilita a través d’aquest full seran tractades per part de l’entitat (d’ara endavant, «NEINVER»), que actuarà com a responsable del tractament de les seves dades personals. A l’efecte d’aquest document, NEINVER, amb NIF A31038136, té el seu domicili al C/ Francisca Delgado, 11, 28850 Alcobendas.

NEINVER utilitzarà les seves dades personals únicament per a les finalitats següents, que són lícites d’acord amb les bases de legitimació següents:

Gestió d’incidències, suggeriments i reclamacions.

Així mateix, NEINVER l’informa que les seves dades personals poden ser tractades per prendre decisions de manera automatitzada, En tot cas, vostè pot oposar-se a aquest tractament de dades automatitzat enviant un correu electrònic a l’adreça neinver@neinver.com.

Les seves dades personals es conservaran durant un període màxim de 5 anys. Això no obstant, un cop finalitzat el termini, NEINVER podrà mantenir les dades degudament bloquejades mentre continuïn sent necessàries per al compliment de qualsevol obligació prevista en la normativa aplicable o fins que prescriguin els períodes de prescripció de qualsevol acció de responsabilitat existent en el context de les activitats de tractament de les dades personals.

NEINVER té previst compartir les seves dades personals amb diverses entitats. D’una banda, podria cedir les seves dades personals a (i) altres entitats del grup, que pot consultar en la URL següent http://www.neinver.com/en/content/sociedades, basant-se en l’interès legítim de la societat que consisteix a dur a terme una gestió administrativa coordinada; a (ii) terceres empreses que pertanyen als sectors d’activitat següents: assegurances, serveis legals, telecomunicacions, financer, lleure, formació, automoció, energia i aigua, ONG i gran consum, perquè aquestes terceres empreses puguin enviar-li, per correu postal, correu electrònic i altres mitjans de comunicació electrònica equivalents, comunicacions publicitàries sobre els seus productes i serveis, sempre que ho hagi autoritzat expressament; i a (iii) les administracions públiques en els casos que sigui sol·licitat d’acord amb la legislació vigent en cada moment i en el seu cas igualment a altres òrgans, com ara forces i cossos de seguretat de l’Estat, i als òrgans judicials. D’altra banda, NEINVER podria permetre l’accés a les seves dades personals a terceres entitats que ens presten serveis en condició d’encarregats del tractament.

.

A més a més, NEINVER l’informa que té la possibilitat d’exercitar alguns drets en matèria de protecció de dades: accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i retirada del consentiment. És a dir, pot consultar si tenim dades seves, saber quines són, com les hem aconseguides, etc.; sol·licitar-nos que modifiquem alguna de les seves dades quan siguin inexactes o incompletes; sol·licitar-nos que eliminem totes o part de les seves dades; sol·licitar-nos que li lliurem una còpia de les dades que tinguem seves en un format informàtic d’ús comú; sol·licitar-nos que marquem les seves dades com a limitades (per la qual cosa no en farem ús per a les finalitats inicials); i retirar el consentiment que ens hagués atorgat.

AIXÍ MATEIX, L’INFORMEM QUE POT OPOSAR-SE AL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES PER A LES FINALITATS INDICADES EN ELS APARTATS ANTERIORS A TRAVÉS DEL CORREU ELECTRÒNIC NEINVER@NEINVER.COM.

Ha de tenir en compte, però, que hi ha alguns casos en què no podrem atendre la seva sol·licitud. Així mateix, la retirada del consentiment no suposarà que deixem de tractar les seves dades si ens emparem en una altra base de legitimació.

Pot exercitar els drets anteriors enviant una comunicació a través de neinver@neinver.com. En cas que la seva sol·licitud no reuneixi els requisits establerts per la normativa aplicable, és possible que li demanem que ho esmeni.

Finalment, li recordem que pot presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, amb la qual pot contactar a través de la seva adreça postal: C/ Jorge Juan, 6, 28001 – Madrid, o bé trucant al telèfon 912 66 35 17.

Si vol contactar amb nosaltres per a qualsevol qüestió relacionada amb aquesta clàusula, pot posar-se en contacte amb el delegat de protecció de dades de Neinver a través de l’adreça de correu electrònic següent: neinver@neinver.com.

No et perdis res!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

Subscribe
© The Style Outlets 2024